Welkom bij Goudriaan Juridisch Advies & Mediation.

Telefoonnummer: 0622667701

Tarieven

 

Gratis intakegesprek
Het eerste (telefonische) gesprek is gratis en vrijblijvend. Neem contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Juridisch advies op maat
Goudriaan Juridisch Advies & Mediation hanteert een scherp uurtarief van 80,00 euro (excl. btw: 96,80 euro incl. btw) voor juridisch advies. Voor bepaalde opdrachten, bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden, kan een vast bedrag worden afgesproken. Een telefonisch intakegesprek is altijd gratis. Bel gerust voor meer informatie.

Werkzaamheden op basis van opdracht
Het is mogelijk om voor een langere periode een jurist of mediator in te huren in het kader van een interim opdracht. Het bepalen van het uurtarief gebeurt in dit geval in overleg en is afhankelijk van de werkzaamheden en de duur van de opdracht. Informeer naar de mogelijkheden (Contact).

Mediation
Mediation geschiedt op basis van 130,00 euro excl. btw (157,30 euro incl. btw) per uur.  

Onder een bepaalde inkomensgrens kan u recht hebben op een toevoeging voor mediation. Om voor een financiele toevoeging in aanmerking te komen mag het verzamelinkomen van uw gezin niet hoger zijn dan 26.400,00 euro (bruto) per jaar. Kijk voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rechtspraak-en-geschiloplossing/vraag-en-antwoord/hoe-verloopt-het-aanvragen-van-gesubsidieerde-rechtsbijstand ,  https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoe-vraag-ik-subsidie-aan/subsidie-aanvragen  

Overige kosten
Indien de mediation op verzoek van partijen op een andere locatie zal plaatsvinden, dan wordt voor de reistijd een vergoeding van € 0,10 cent per kilometer berekend. Kosten die gemoeid zijn met bijvoorbeeld de huur van een ruimte, of de kosten van een extern adviesbureau worden doorbelast aan de klant.