Welkom bij Goudriaan Juridisch Advies & Mediation.

Telefoonnummer: 0622667701

Tarieven

 

Gratis intakegesprek
Het eerste (telefonische) gesprek (30 minuten) is altijd gratis en vrijblijvend. Neem dan ook gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Juridisch advies op maat
Goudriaan Juridisch Advies & Mediation hanteert een scherp uurtarief van 85,00 euro (excl. btw: 102,85 euro incl. btw) voor juridische bijstand. Voor bepaalde opdrachten, kan een vaste prijsafspraak worden gemaakt. Een telefonisch intakegesprek is altijd gratis. Bel of e-mail gerust voor meer informatie.

Werkzaamheden op basis van opdracht
Het is mogelijk om voor een langere periode een jurist of mediator in te huren in het kader van een interim opdracht. Het bepalen van het uurtarief gebeurt in dit geval in overleg en is afhankelijk van de werkzaamheden en de duur van de opdracht. Informeer naar de mogelijkheden (Contact).

Mediation
Mediation geschiedt op basis van 165,00 euro excl. btw (199,65 euro incl. btw) per uur.   

Onder een bepaalde inkomensgrens kan u recht hebben op een toevoeging voor mediation. In dat geval bent u alleen een eigen bijdrage verschuldigd van 55 of 109 euro. Kijk voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rechtspraak-en-geschiloplossing/vraag-en-antwoord/hoe-verloopt-het-aanvragen-van-gesubsidieerde-rechtsbijstand ,  https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoe-vraag-ik-subsidie-aan/subsidie-aanvragen  of neem Contact op.