Welkom bij Goudriaan Juridisch Advies & Mediation.

Telefoonnummer: 0622667701

Even voorstellen

 

Welkom op de website van Goudriaan Juridisch Advies en Mediation. Als meester in de rechten en MfN-registermediator help ik, mr. Valerie Goudriaan, particulieren en bedrijven op het gebied van privaatrechtelijke geschillen. Ik ben gespecialiseerd in vorderingen en overeenkomsten. Ik weet wat uw rechten en plichten zijn en ik kan u bijstaan. Minnelijk indien mogelijk, maar zo nodig bij de kantonrechter. 

Heeft u een conflict met een zakenpartner, een buurman, of met de plaatselijke garage? En weet u niet hoe u dit conflict kunt oplossen? Ik ben gespecialiseerd in communicatie en conflictdynamiek. Mijn klanten waarderen mijn pragmatische aanpak: ik maak uw conflict behapbaar en breng de focus aan. Dankzij mijn werkervaring op een deurwaarderskantoor heb ik gedegen kennis van vorderingen en contracten. Ik weet wat uw rechten en plichten zijn. 

Soms kan een conflict ook minnelijk worden opgelost. Als gespecialiseerd MfN-registermediator treed ik onafhankelijk en neutraal op in familiemediations (echtscheidingen).  Ik ben als mediator aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, wat betekent dat ik een toevoeging voor clienten kan aanvragen. Als familiemediator ben ik aangesloten bij het collectief van 'Uw Familiemediator': gespecialiseerde familiemediators die het belang van het kind in een echtscheidingssituaties voorop stellen https://uwfamiliemediator.nl/valerie-goudriaan/.

Daarnaast ben ik werkzaam als juridisch medewerkster bij Advocatenkantoor Pieter Dorhout https://www.pieterdorhout.nl/. Dit kan kantoor houdt zich uitsluitend bezig met familierecht en is gespecialiseerd in geschillen over omgang, gezag en alimentatie. Als juriste en familiemediator ken ik alle facetten van de echtscheiding en mijn clienten zijn daarbij gebaat. 

Overweegt u een gang naar de rechter, of vraagt u zich af of mediation een optie is voor uw kwestie? Neem vrijblijvend Contact op om de mogelijkheden te bespreken in een gratis (telefonisch) intakegesprek. 

mr. Valerie Goudriaan, juriste en MfN-registermediator